International, Minorități sexuale, Newsletter — September 16, 2014 22:03

Un club de fitness din România este acuzat de discriminare de un cuplu gay

imagine simbol

imagine simbol

Managerul unui club de fitness din România spune că amenajează un vestiar special pentru copii, în care pot intra şi mamele şi taţii. Şi că nu-şi selectează clienţii după orientarea sexuală sau după culoarea pielii, relatează Observator TV.

Conflictul a izbucnit în vestiarul bărbaţilor, acolo unde Lestat şi Zizi şi-au dus gemenii, un băiat şi o fetiţă, în vârstă de trei ani. Un alt client a reacţionat.

Atacul, susţine Lestat, ar fi fost, de fapt, unul homofob. “Spuneau lucruri precum: “Părinţii gay ar trebui să se ducă acolo unde le e locul, cu tot cu copiii lor, în vestiarul femeilor!””.

Managerul clubului spune că a încercat să aplaneze conflictul. Imediat după incident, clubul a luat măsuri, care l-au înfuriat şi mai tare pe Lestat. “Au afişat o regulă la intrare, spunând că părinţii cu copii de sex opus nu au voie să intre cu ei în vestiare”.

E doar o regulă temporară, pentru că sala respectivă va avea, în curând, un vestiar dedicat copiilor. Acolo unde, fie mamele, fie taţii, să-i poată schimba în voie.

  • Share this post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Lasă un comentariu

— required *

— required *